16.33
Українці Португалії
Пятниця  19/04/24 РеєстраціяВхід
Вітаю Вас, Гість · RSS
 
Меню
 
Розділи
Привітання [25]
Безкоштовні оголошення [8]
Церковні оголошення [3]
 
Календар
«  Жовтень 2007  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
 
Форма входу
 
Пошук
 
Партнери
    znimky.net tamada.lviv.ua Українська Правда Ансамбль Джерельце Українці Угорщини TopUA: Український хостинг Пластовий Портал - твоя віртуальна домівка Майдан Українські традиції Спілкуйся Українською Арт-Вертеп

     

         
        Статистика

        В онлайн всього: 1
        Гостей: 1
        Користувачів: 0
        Дошка оголошень
        На початок » 2007 » Жовтень » 25 » ПОВІДОМЛЕННЯ

        УВАГА!!!

        Сайт переїхав на новий сервер за адресою: http://www.spilka.pt/
        Цей проект оновлюватися не буде і залишається в архіві

        ПОВІДОМЛЕННЯ
        19.00

         

              Міністерство закордонних справ України отримало ноту Посольства Федеративної Республіки Німеччина в Україні з інформацією про те, що Федеральний уряд ухвалив 19 вересня 2007 р. „Директиву про компенсаційні виплати переслідуваним особам за роботу в гетто, що не була примусовою працею та досі залишалася поза рамками правових врегулювань у сфері соціального страхування”.

              Згідно з цим документом, одноразова виплата у розмірі 2 тис. євро надаватиметься тим особам, які були об’єктом переслідувань з боку націонал-соціалізму і примусово перебували в гетто в зоні націонал-соціалістського впливу, а також були зайняті там на роботах, що не кваліфікуються як примусова праця.

              Як  зазначається у ноті Посольства, юридичних підстав вимагати цих компенсаційних виплат немає. Вони передбачені, насамперед, для жертв переслідувань, які не можуть отримати пенсійні виплати згідно із Законом про нарахування пенсій на підставі трудових відносин у гетто, оскільки їхня робота в гетто не містить ознак трудових відносин, котрі не підпадають під дію правових врегулювань у сфері соціального страхування.

              Ці виплати не поширюються на осіб, які за рахунок законодавчо передбаченого пенсійного страхування, що включає в себе стаж роботи в гетто, вже отримують виплати.

              Згідно з Директивою, здійснення процедури знаходиться у компетенції Федерального відомства з централізованого надання послуг держслужбовцям і з відкритих майнових питань у м. Бонн (Bundesamt fur zentrale Dienste und offene Vermogensfragen, 53221 Bonn). Це відомство тримає напоготові бланки заявок і одразу приймає заявки на компенсаційні виплати. Для додаткових довідок  Федеральне міністерство закордонних справ встановило довідковий телефон: 8-10-49-1888-7030-1324.

              Посольство ФРН в Україні повідомило також про намір розмістити на своїй Інтернет-сторінці інформацію про компенсаційні виплати українською і німецькою мовами, а також надати відповідні оголошення в українських газетах.

        Посольство України в Португалії

        Переглядів: 983 | Добавив: ukremigrantpt | Рейтинг: 0.0/0 |
        Всього коментарів: 0
        Добавляти коментарі дозволено тільки зареєстрованим користувачам.
        [ Регєстрація | Вхід ]

        Використання матеріалів дозволяється за умови посилання на "Українці Португалії"
        Copyright © "Українці Португалії". м. Лісабон 2007р.
        Спілка Українців в Португалії