21.20
Українці Португалії
Понеділок  29/04/24 РеєстраціяВхід
Вітаю Вас, Гість · RSS
 
Меню
 
Розділи новин
Україна - НАТО [16]
УКРАЇНА ПАМ’ЯТАЄ – СВІТ ВИЗНАЄ! [44]
Спортивна сторінка [2]
Політика [19]
Національна ідея [12]
Наука, освіта [1]
Культура [2]
Суспільство [38]
Історія [5]
Економіка [0]
Різне [4]
Релігія [5]
 
Календар новин
«  Березень 2008  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
 
Форма входу
 
Пошук
 
Партнери
    znimky.net tamada.lviv.ua Українська Правда Ансамбль Джерельце Українці Угорщини TopUA: Український хостинг Пластовий Портал - твоя віртуальна домівка Майдан Українські традиції Спілкуйся Українською Арт-Вертеп

     

         
        Статистика

        В онлайн всього: 1
        Гостей: 1
        Користувачів: 0
         
        На початок » 2008 » Березень » 22 » Візит українських учнів та вчителів Львівської Академічної гімназії при Політехнічному університеті “Львівська політехніка”, до Португалії

        УВАГА!!!

        Сайт переїхав на новий сервер за адресою: http://www.spilka.pt/
        Цей проект оновлюватися не буде і залишається в архіві

        Візит українських учнів та вчителів Львівської Академічної гімназії при Політехнічному університеті “Львівська політехніка”, до Португалії
        13.13
        22.03.2008р. 
                   У рамках відзначення Європейського року міжкультурного діалогу 12 березня ц.р. Посольство України у Португалії відвідала група українських учнів та вчителів Львівської Академічної гімназії при Політехнічному університеті “Львівська політехніка”, які перебувають у Португалії на запрошення дирекції португальської середньої школи міста Сао-Жоау-ду-Ешторіл, що неподалік від Лісабону.
         

        Візит учнівської групи до Португалії відбувається на виконання започаткованого у 2006 р. між двома середніми навчальними закладами Проекту взаємообміну досвідом педагогічної та виховної роботи.

        Протягом тижня українських школярів приймають португальські сім’ї, де вони, завдяки своїм знанням англійської мови, мають можливість на побутовому рівні вільно контактувати зі своїми португальськими однолітками.      

        Під час зустрічі у Посольстві українські учні та вчителі разом з віце-президентом португальської школи Жозе Лоурейро, були прийняті Послом України Ростиславом Троненком, який привітав їх з прибуттям до Португалії. Відзначивши унікальність такого Проекту в історії українсько-португальських відносин, Р.Троненко побажав його українським та португальським учасникам подальших успіхів у розвитку цієї ініціативи, яка сприяє зміцненню дружніх двосторонніх відносин та людських контактів.
         
        Програмою перебування учнівської групи передбачено також відвідання уроків історії, економіки та інформатики, що проводяться у португальській школі, підготовку та проведення спільних культурно-пізнавальних заходів, а саме: екскурсій, творчих вечорів та конкурсів, темою яких є Європа.
          
          
        Переглядів: 633 | Добавив: ukremigrantpt | Рейтинг: 5.0/1 |
        Всього коментарів: 0
        Добавляти коментарі дозволяється тільки для зареєстрованих учасників.
        [ Реєстрація | Вхід ]

        Використання матеріалів дозволяється за умови посилання на "Українці Португалії"
        Copyright © "Українці Португалії". м. Лісабон 2007р.
        Спілка Українців в Португалії