00.51
Українці Португалії
Пятниця  03/05/24 РеєстраціяВхід
Вітаю Вас, Гість · RSS
 
Меню
 
Розділи новин
Україна - НАТО [16]
УКРАЇНА ПАМ’ЯТАЄ – СВІТ ВИЗНАЄ! [44]
Спортивна сторінка [2]
Політика [19]
Національна ідея [12]
Наука, освіта [1]
Культура [2]
Суспільство [38]
Історія [5]
Економіка [0]
Різне [4]
Релігія [5]
 
Календар новин
«  Червень 2008  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30
 
Форма входу
 
Пошук
 
Партнери
    znimky.net tamada.lviv.ua Українська Правда Ансамбль Джерельце Українці Угорщини TopUA: Український хостинг Пластовий Портал - твоя віртуальна домівка Майдан Українські традиції Спілкуйся Українською Арт-Вертеп

     

         
        Статистика

        В онлайн всього: 1
        Гостей: 1
        Користувачів: 0
         
        На початок » 2008 » Червень » 4 » Конгрес дотримуватиметься курсу Президента України

        УВАГА!!!

        Сайт переїхав на новий сервер за адресою: http://www.spilka.pt/
        Цей проект оновлюватися не буде і залишається в архіві

        Конгрес дотримуватиметься курсу Президента України
        13.54
        4.06.2008р.
        31 травня у Києві відбулося засідання Головного Проводу Конгресу Українських Націоналістів
        З оцінкою соціально-політичної ситуації в Україні перед присутніми виступив Голова Конгресу Олексій Івченко.
        Він зазначив, що нинішня ситуація в державі є нестабільною. Країна перманентно переходить від виборів до виборів. За результатами дочасних виборів до ВР можемо говорити, що це рішення було правильним, бо вдалося переламати ситуацію і створити демократичну коаліцію у ВР та затвердити нібито демократичний коаліційний уряд. Були сподівання, що зникнуть непорозуміння у гілках влади. Натомість сьогодні констатуємо, що демократів нічого так і не навчив гіркий досвід. Вони не можуть домовитися, учергове наступають на одні і ті самі граблі. Заважають амбіції деяких політичних сил, їхніх лідерів у демократичному таборі.
        Негативною назвав О.Івченко економічну ситуацію. Причина криється у неправильному підході до управління економікою і виробництвом. А підхід цей є соціалістично-популістичним: забрати, роздати, заробити дешеву популярність. Для того, щоб економіка розвивалася оптимально, не потрібно використовувати адміністративні важелі і методи.
        Підсумовуючи результати дочасних виборів у Києві, О. Івченко зазначив, що БЮТ, який ініціював ці вибори, зазнав поразки. Попри всі гасла про єдність та єдиного кандидата, цього не сталося. Як і на минулих виборах, у Києві були розпорошені голоси демократичного електорату, що дозволило Черновецькому отримати перемогу.
        О. Івченко мотивував, чому Конгрес не брав участи у київських виборах, сформулював своє бачення того, як партії рухатися далі. На переконання Голови Конгресу, найбільше відповідає сьогодні ідеологічно і морально для КУН політичний курс Президента України. Адже Віктор Ющенко для нашого ідеологічного напрямку зробив набагато більше, ніж його попередники.
        Політичні напрямки діяльности Конгресу на найближчий період сформулював у своєму виступі на засіданні Головного Проводу заступник Голови Конгресу Микола Пшевлоцький.
        Заступник Голови Конгресу Володимир Борейчук реферував на засіданні з питання позиції Конгресу щодо ініціатив Президента України Віктора Ющенка про оприлюднення списків жертв і катів українського народу за часів комуністичного тоталітарного режиму та заходів для примирення і консолідації української нації.
        Головний Провід підтримав проект відповідної заяви Конгресу Українських Націоналістів.
        Заслухавши інформацію про стан підготовки розширеної програми Конгресу, з якою виступив голова програмової комісії, голова Секретаріату Степан Брацюнь, Головний Провід відзначив недостатньо активну участь у цій роботі партійних осередків та доручив обласним проводам до жовтня ц. р. подати свої пропозиції до програми партії.
        Головний Провід також підтримав ініціативу Івано-Франківської обласної організації КУН щодо заходів з відзначення 100-річчя від дня народження Степана Бандери та проголошення 2008-2009 роки - роками Степана Бандери.
         Заслухано інформацію Лесі Брацюнь про хід виконання Указу Президента України про вшанування пам'яти Ярослава і Слави Стецьків.
        Головний Провід звернувся до Президента України з проханням відзначити державною нагородою члена КУН, відомого письменника Сергія Плачинду з нагоди його 80-річчя, яке виповнюється цього року.
        Окрім того, обласні організації зобов'язано активізувати роботу з поширення газети "Нація і держава" та журналу "Світ дитини".

         

         

        Джерело : http://nacija.org.ua/

        Переглядів: 585 | Добавив: ukremigrantpt | Рейтинг: 0.0/0 |
        Всього коментарів: 0
        Добавляти коментарі дозволяється тільки для зареєстрованих учасників.
        [ Реєстрація | Вхід ]

        Використання матеріалів дозволяється за умови посилання на "Українці Португалії"
        Copyright © "Українці Португалії". м. Лісабон 2007р.
        Спілка Українців в Португалії