20.54
Українці Португалії
Субота  27/04/24 РеєстраціяВхід
Вітаю Вас, Гість · RSS
 
Меню
 
Розділи новин
Україна - НАТО [16]
УКРАЇНА ПАМ’ЯТАЄ – СВІТ ВИЗНАЄ! [44]
Спортивна сторінка [2]
Політика [19]
Національна ідея [12]
Наука, освіта [1]
Культура [2]
Суспільство [38]
Історія [5]
Економіка [0]
Різне [4]
Релігія [5]
 
Календар новин
«  Жовтень 2008  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
 
Форма входу
 
Пошук
 
Партнери
    znimky.net tamada.lviv.ua Українська Правда Ансамбль Джерельце Українці Угорщини TopUA: Український хостинг Пластовий Портал - твоя віртуальна домівка Майдан Українські традиції Спілкуйся Українською Арт-Вертеп

     

         
        Статистика

        В онлайн всього: 1
        Гостей: 1
        Користувачів: 0
         
        На початок » 2008 » Жовтень » 28 » Так звані "антикризові проекти" влади призведуть до чергового обкрадання українців

        УВАГА!!!

        Сайт переїхав на новий сервер за адресою: http://www.spilka.pt/
        Цей проект оновлюватися не буде і залишається в архіві

        Так звані "антикризові проекти" влади призведуть до чергового обкрадання українців
        22.38
        28.10.2008р.
           Основними причинами кризової економічної ситуації в Україні є політична неспроможність влади керуватися національними інтересами та довготривале використання української економіки в інтересах олігархічних кланів, які представлені в парламенті кольоровими блоками і партіями" - заявив під час відвідання Тернопільщини голова Всеукраїнського об'єднання "Свобода" Олег Тягнибок.
           Відповідаючи на запитання тернополян про причини і способи подолання кризи, лідер "Свободи" заявив: "Українська влада, звинувачуючи світову економічну кризу, вкотре перетворює так звані "антикризові" заходи  на політичний піар з метою приховування своїх антинаціональних дій, що призвели до зниження економічної безпеки України та до зростання соціальної незахищеності українців.
           Всеукраїнське об'єднання "Свобода" вважає, що сьогоднішні антикризові проекти влади спрямовані на захист фінансово-олігархічних структур і неминуче призведуть до обкрадання українців. ВО "Свобода" категорично проти пропозицій Уряду, які передбачають щоденне зниження соціальних гарантій, пенсійного забезпечення, заробітної плати. Неприпустимим є й антикризове рішення Президента щодо скасування обмежень на торгівлю землею сільськогосподарського призначення з 1 січня 2009 року. Зняття мораторію на торгівлю землею дозволить олігархічним структурам провадити широкомасштабну приватизацію землі за такими ж корупційними схемами, які використано під час розкрадання промисловості. Популістськими є антикризові пропозиції і Партії регіонів щодо використання стабілізаційних державних ресурсів, яких ні вони, ні інші урядові партії за час свого непрофесійного управління економікою так і не створили.
           Кризова ситуація в економіці України - наслідок нагромадженням економічних проблем протягом тривалого період. Зокрема, це - корупційна приватизація державної власності, необґрунтована ревальвація гривні, популістське зростання соціальних виплат за зниження національного виробництва, грабіжницька валютно-кредитна політика, зростання імпорту споживчих товарів. Сьогодні інфляційні процеси на споживчому ринку призвели до значного зростання кількості малозабезпечених та соціально незахищених українців. Фондовий та валютний ринки України спустошені, триває відтік іноземних капіталів, а резервів для антикризових заходів не сформовано.
           ВО "Свобода" переконана, що така ситуація є результатом передусім політичної кризи в Україні, а не світової економічної кризи. Вихід єдиний - до влади мають прийти політики, які захистять Україну та українців".
        Прес-служба Всеукраїнського об'єднання "Свобода"
         
         
        Переглядів: 631 | Добавив: ukremigrantpt | Рейтинг: 0.0/0 |
        Всього коментарів: 0
        Добавляти коментарі дозволяється тільки для зареєстрованих учасників.
        [ Реєстрація | Вхід ]

        Використання матеріалів дозволяється за умови посилання на "Українці Португалії"
        Copyright © "Українці Португалії". м. Лісабон 2007р.
        Спілка Українців в Португалії