10.19
Українці Португалії
Неділя  05/05/24 РеєстраціяВхід
Вітаю Вас, Гість · RSS
 
Меню
 
Розділи новин
Україна - НАТО [16]
УКРАЇНА ПАМ’ЯТАЄ – СВІТ ВИЗНАЄ! [44]
Спортивна сторінка [2]
Політика [19]
Національна ідея [12]
Наука, освіта [1]
Культура [2]
Суспільство [38]
Історія [5]
Економіка [0]
Різне [4]
Релігія [5]
 
Календар новин
«  Листопад 2008  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
 
Форма входу
 
Пошук
 
Партнери
    znimky.net tamada.lviv.ua Українська Правда Ансамбль Джерельце Українці Угорщини TopUA: Український хостинг Пластовий Портал - твоя віртуальна домівка Майдан Українські традиції Спілкуйся Українською Арт-Вертеп

     

         
        Статистика

        В онлайн всього: 1
        Гостей: 1
        Користувачів: 0
         
        На початок » 2008 » Листопад » 5 » Чому Україні потрібен Ющенко

        УВАГА!!!

        Сайт переїхав на новий сервер за адресою: http://www.spilka.pt/
        Цей проект оновлюватися не буде і залишається в архіві

        Чому Україні потрібен Ющенко
        11.31
        5.11.2008р.
        Майбутні президентські вибори в нашій країні будуть не просто виборами президента. Це будуть вибори того, чи будемо ми господарями на нашій землі, чи будемо ми пишатись нашою культурою, мовою, історією, чи будемо знову в закривавлених лапах тих, хто віками нищив наші віру, культуру, пам’ять, хто голодоморами, репресіями замордував десятки мільйонів найкращих наших людей.
        А тому я, дивлячись на те, як масовано, наполегливо, підступно, хитро, професійно працює дискредитаційна машина, запущена тими, хто завдав непоправних втрат нам із вами і нашому майбутньому, хто прагне панувати на нашій землі, не можу стримати своїх емоцій і свого бажання поділитися думками з цього приводу.  2004 року ми обрали Президента, і всі добре пам’ятаємо, як це було. Пам‘ятає і світ, який із захопленням спостерігав за цим. Президентом було обрано Віктора Ющенка. Україна дістала даний Богом шанс в особі цієї людини мати своє майбутнє. Бо те, до чого вела попередня влада, називається рабством. Я був тоді упевнений, що тільки ця людина здатна збудувати нашу державу такою, якою її хочуть бачити всі нормальні люди, — багатою духовно і матеріально. Упевнений у цьому і нині, бо розумію, яким шляхом він нас веде — тим шляхом, ідучи яким людина зрозуміє ціну того, що нам дав Бог. Розвиток національної свідомості є шляхом утвердження державності. Президент хоче повернути у свідомість українців пам’ять про славне історичне минуле, повернути славу запорозького козацтва, знищеного Катериною II та Петром I. Президент хоче домогтися визнання наших героїв, які боролися за свободу, а саме вояків УПА, бо це були справжні герої, це була справжня національно-визвольна армія. Президент робить пріоритетним євроінтеграційні процеси України, бо нескладно помітити те, де люди живуть краще і по який бік від України. Ми повинні тягнутись до світла, а не лізти в те смердюче багно, в якому були кілька сотень років і з якого ледве почали вибиратись.  Ті, хто закидає Президентові, що він нібито зрадив Майдан і т. ін., хочу сказати: політик повинен бути гнучким, йти на компроміси, враховуючи насамперед національні інтереси держави, а не власні амбіції, тому ті кадрові суперечливі призначення, які були, на моє тверде переконання, були виправданими, щоб не допустити розколу України. Треба усвідомлювати, що майже половина населення держави не розуміє, в чому переваги самостійності й суверенності, не розуміє, чому мова є головним атрибутом нації, а єдність нації, тобто єдність усіх народів, що проживають на цій території, — шлях до процвітання; що незалежність держави є найдорожче для кожного громадянина. Таким шляхом просувалися всі найбагатші країни світу, і таким шляхом скеровує нас наш Президент. Це розуміють ті, хто хоче й далі паразитувати на нашій землі, тому будь-якими шляхами намагається дискредитувати дії Президента, його самого. Ну а помилки робили всі відомі політики, бо, як писав Теодор Рузвельт: «Не помиляється той, хто нічого не робить. Не бійтесь робити помилки. Бійтесь їх повторювати».  Я лікар і тому не можу спокійно слухати дебати на тему отруєння. З приводу цього хочу сказати, що в світі не існує, напевно, жодної людини з медичною освітою, яка б хоч трохи сумнівалась у тому, що Ющенка таки отруїли. Отож можна тільки дивуватися, як Віктор Андрійович переніс страшні муки, перш ніж його вдалося вивести з тяжкого стану. Це був однозначно замах на життя.  

        Вороги нашої державності вже давно відчули великий потенціал для України, для її майбутнього в особі В. Ющенка.
        Я думаю, в цьому аспекті слід розглядати вбивство Вадима Гетьмана. Це було політичне вбивство, коли врахувати, якою впливовою людиною в Україні він був. Вадим Петрович мав прямий стосунок до становлення економіки України і до становлення її державності. Його підпис стоїть на перших гривневих банкнотах і на першому примірнику Конституції України. І саме Вадим Петрович привів у велику політику Віктора Андрійовича, бо вважав його найдостойнішим претендентом на пост глави Української держави. І він не помилився.

        Ярослав Ляхновський, лікар

         

        Джерело: http://saqartvelo.hmarka.net/news.php?extend.94


        Переглядів: 752 | Добавив: ukremigrantpt | Рейтинг: 3.5/2 |
        Всього коментарів: 0
        Добавляти коментарі дозволяється тільки для зареєстрованих учасників.
        [ Реєстрація | Вхід ]

        Використання матеріалів дозволяється за умови посилання на "Українці Португалії"
        Copyright © "Українці Португалії". м. Лісабон 2007р.
        Спілка Українців в Португалії