22.00
Українці Португалії
Четвер  25/04/24 РеєстраціяВхід
Вітаю Вас, Гість · RSS
 
Меню
 
Розділи новин
Україна - НАТО [16]
УКРАЇНА ПАМ’ЯТАЄ – СВІТ ВИЗНАЄ! [44]
Спортивна сторінка [2]
Політика [19]
Національна ідея [12]
Наука, освіта [1]
Культура [2]
Суспільство [38]
Історія [5]
Економіка [0]
Різне [4]
Релігія [5]
 
Календар новин
«  Квітень 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930
 
Форма входу
 
Пошук
 
Партнери
    znimky.net tamada.lviv.ua Українська Правда Ансамбль Джерельце Українці Угорщини TopUA: Український хостинг Пластовий Портал - твоя віртуальна домівка Майдан Українські традиції Спілкуйся Українською Арт-Вертеп

     

         
        Статистика

        В онлайн всього: 1
        Гостей: 1
        Користувачів: 0
         
        На початок » 2009 » Квітень » 3 » Україна вітає рішення G-20

        УВАГА!!!

        Сайт переїхав на новий сервер за адресою: http://www.spilka.pt/
        Цей проект оновлюватися не буде і залишається в архіві

        Україна вітає рішення G-20
        00.10
        Президент України вітає рішення Лондонського саміту Групи двадцяти та відзначає їх безпрецедентність як з огляду на масштабність запропонованих заходів, так і з точки зору здатності лідерів країн, які є найбільшими економіками світу, виробити єдині підходи до найгостріших фінансово-економічних та соціальних проблем сучасності. Про це повідомив заступник Глави Секретаріату Президента України Андрій Гончарук.

        «Глава держави переконаний, що саміт Групи двадцяти визначив найбільш уразливі місця світової економічної та фінансової систем і визначив конкретну і, найголовніше, підкріплену фінансовими інструментами програму відродження».

        «Україна вітає амбітне рішення Саміту виділити до кінця 2010 року близько 5 трильйонів доларів з метою відновлення темпів світового економічного зростання до 4-х відсотків. Рішення про виділення міжнародним фінансовим інституціям додаткових коштів у розмірі понад 1,1 трильйона доларів, і в тому числі суттєве розширення фінансових інструментів Міжнародного валютного фонду з метою підтримки національних економік, вселяють додаткову надію і покликані стати важливим стимулом для найбільш уражених кризою країн», – наголосив А.Гончарук.

        За його словами, Україна також схвально оцінює намір Групи двадцяти приділити основну увагу питанням відновлення довіри, економічного зростання, робочих місць; посилити фінансове регулювання та контроль, підтримавши при цьому систему позик та відновивши міжнародний потік капіталів; підтримати глобальну торгівлю та інвестиції, уникаючи національного протекціонізму; розвивати міжнародні фінансові інституції тощо.

        Зосередження уваги та сконсолідованих зусиль світового співтовариства на досягненні цих цілей здатне у підсумку забезпечити сталий ріст та відновлення для кожної окремої країни.

        «Президент України закликає Кабінет Міністрів України та Національний банк України, базуючись на рішеннях та рекомендаціях саміту Групи двадцяти, опрацювати системний план заходів законотворчої, нормативної і практичної діяльності, спрямований на оздоровлення вітчизняної економіки та фінансової системи», - наголосив заступник Глави президентського Секретаріату.

        Довідково: 2 квітня 2009 року в Лондоні відбувся саміт країн Групи двадцяти (відома також як Велика двадцятка), присвячений питанню подолання наслідків глобальної фінансово-економічної кризи. До Групи двадцяти належать Австралія, Аргентина, Бразилія, Велика Британія, Індія, Індонезія, Італія, Канада, Китай, Південна Корея, Мексика, Німеччина, Росія, Саудівська Аравія, США, Туреччина, Франція, ПАР, Японія, а також Євросоюз, який представляє на самітах Групи головуюча в ЄС країна. У Лондонському саміті взяли участь 22 держави та об'єднання держав, а також представники 8-ми міжнародних організацій.

        Джерело: Майдан
        Переглядів: 738 | Добавив: ukremigrantpt | Рейтинг: 0.0/0 |
        Всього коментарів: 0
        Добавляти коментарі дозволяється тільки для зареєстрованих учасників.
        [ Реєстрація | Вхід ]

        Використання матеріалів дозволяється за умови посилання на "Українці Португалії"
        Copyright © "Українці Португалії". м. Лісабон 2007р.
        Спілка Українців в Португалії