01.54
Українці Португалії
Четвер  25/04/24 РеєстраціяВхід
Вітаю Вас, Гість · RSS
 
Меню
 
Розділи новин
Україна - НАТО [16]
УКРАЇНА ПАМ’ЯТАЄ – СВІТ ВИЗНАЄ! [44]
Спортивна сторінка [2]
Політика [19]
Національна ідея [12]
Наука, освіта [1]
Культура [2]
Суспільство [38]
Історія [5]
Економіка [0]
Різне [4]
Релігія [5]
 
Календар новин
«  Червень 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
 
Форма входу
 
Пошук
 
Партнери
    znimky.net tamada.lviv.ua Українська Правда Ансамбль Джерельце Українці Угорщини TopUA: Український хостинг Пластовий Портал - твоя віртуальна домівка Майдан Українські традиції Спілкуйся Українською Арт-Вертеп

     

         
        Статистика

        В онлайн всього: 1
        Гостей: 1
        Користувачів: 0
         
        На початок » 2009 » Червень » 6 » Прес-центр НАК «Нафтогаз України»

        УВАГА!!!

        Сайт переїхав на новий сервер за адресою: http://www.spilka.pt/
        Цей проект оновлюватися не буде і залишається в архіві

        Прес-центр НАК «Нафтогаз України»
        19.21
        м. Київ                                                                                                                
        5 червня 2009 р.  
        Від себе особисто та від колективу НАК «Нафтогаз України» я наполягаю щоб політики, експерти та представники ЗМІ різних країн припинили нагнітання істерії в суспільстві навколо діяльності Компанії на внутрішньому та зовнішньому ринках. Світова фінансова криза нищить економіки країн, великі корпорації та бюджети пересічних громадян. НАК «Нафтогаз України» також зазнає певних складнощів в роботі. Однак Компанія робить все можливе для подолання перешкод та виконання своїх статутних завдань у відповідності до чинного законодавства.  

        У травні 2009 року, Компанія отримала від ВАТ «Газпром» 2,376 млрд. куб. метрів російського газу, в тому числі для закачування у підземні сховища, загальною вартістю 646,8 млн. дол. США. НАК «Нафтогаз України» докладає всіх зусиль для виконання своїх зобов’язань та вчасно розрахується з ВАТ «Газпром». Ще раз зазначу, що чутки щодо катастрофічного стану Компанії є лише чутками.  

        На сьогодні в українських підземних сховищах газу ДК «Укртрансгаз» та ДАТ «Чорноморнафтогаз», знаходиться понад 19 млрд. куб. метрів природного газу. З сьомого квітня поточного року було розпочато процес закачування природного газу до ПСГ, що дозволить забезпечити проведення опалювального сезону, безперебійний та безаварійний транзит російського газу до країн ЄС.  

        НАК «Нафтогаз України» як найбільша нафтова і газова компанія України ніколи не сіє паніку ні серед своїх ділових партнерів, ні серед споживачів природного газу в Україні. Населення нашої держави та промислові підприємства можуть бути спокійними та впевненими в економічній стабільності НАК «Нафтогаз України». Але й в свою чергу Компанія вимагає адекватного ставлення до виконання своїх зобов’язань від зарубіжних партнерів та внутрішніх споживачів, особливо в частині повних та своєчасних розрахунків за спожитий газ.  

        Хочу зазначити, що тільки подальша консолідація та злагоджена співпраця усіх гілок влади дозволить НАК «Нафтогаз України» й надалі забезпечувати належний рівень енергетичної безпеки держави та європейського континенту.   

        Користуючись нагодою, вітаю з наступаючим Святом - Днем Святої Трійці - та поздоровляю журналістів з їх професійним святом. Бажаю всім миру, злагоди, професійних успіхів та міцного здоров’я!  

        Прес-центр НАК «Нафтогаз України»
        Переглядів: 780 | Добавив: ukremigrantpt | Рейтинг: 0.0/0 |
        Всього коментарів: 0
        Добавляти коментарі дозволяється тільки для зареєстрованих учасників.
        [ Реєстрація | Вхід ]

        Використання матеріалів дозволяється за умови посилання на "Українці Португалії"
        Copyright © "Українці Португалії". м. Лісабон 2007р.
        Спілка Українців в Португалії